Naser Rafuna bëhet baba!

By

Aktori i njohur Naser Rafuna sot ka përjetuar një ndër gëzimet më të mëdha në jetë. ndjenjën e të bërit baba.

Gruaja e aktorit ka sjellur në jetë një djalosh të shëndoshë dhe këtë Rafuna e ka bërë të ditur në rrjetin social Facebook.

‘Në këtë ditë të bukur,në muajin e bekuar të Ramazanit,gruan time dhe mua,Zoti na dhuroj një djalë të shëndetshëm dhe falemnderimet i takojnë Krijuesit të Gjithsësisë, Mëshiruesit,Zotin Një që na i pranoj lutjet…dhe ekipit mjekësor, të afërm dhe të gjithëve që janë gëzuar me këtë gëzimin tonë. Cdo njeri e përjetoftë këtë gëzim’ – ka shkruar Naseri.

Artikuj të ngjashëm