Muzika e Ermal Metës vlerësohet me çmimin që mban emrin e legjendës italiane Domenico Modugno

By

Këngëtari më prejardhje shqiptare, është një ndër kantautorët më të vlerësuar të skenës muzikore italiane, dhe për këtë arsye u shpërblye me çmimin prestigjioz Modugno 2019, i cili do t’i dhurohet këngëtarit gjatë eventit Meraviglioso Modugno më 6 gusht në Pogliano a Mare.

Kjo mirënjohje prestigjioze është themeluar nga familja Modugno si vlerësim i punës së Metës “Kantautori i cili është gjithnjë i vëmendshëm si në shkrimin e këngës italiane po ashtu edhe në interpretimin e saj”, sikurse edhe versioni i tij personal i jashtëzakonshëm i Amara Terra Mia.

Burimi: Fourzine.it

Ermal Meta

 

 

Artikuj të ngjashëm