Mund ta paramendoni dollapin e këpucëve të Kylie Jenner? Është më masiv se sa mendoni!

By

22 vjeçare mirëpo Kylie Jenner ka arritur atë që shumë njerëz nuk kanë mundur asnjëherë. Ishte vetëm 21 vjeçare kur ajo u shpall miliarderja më e re e parë femër!

Është e vërtetë që ajo vjen nga një familje shumë e pasur, mirëpo arritja e kësaj shifre ishte meritë e saj, me anë të linjës së saj të bukurisë që pushtoi botën me shitje.

E një vajzë e tillë që ka në duar kaq shumë miliona, është e natyrshme që ajo të ketë dollapë të mbushur me këpucë dhe rroba nga markat më të shtrenjta në botë. Përveç kësaj ajo ka një reputacion për të mirëmbajtur!

Është zyrtare! Dollapi i këpucëve të Kylie Jenner është më i madh se i gjithë apartamenti jonë.

Dje, adhuruesja e modës hyri në Instagramin e saj për të ndarë koleksionin e saj të pabesueshëm të këpucëve. Nga Gucci në Balenciaga tek Bottega Veneta, Jenner vërtetoi se ajo ka një shijë të hollë kur vie puna të takat. Ajo do vetëm më të mirat!

Burimi: Harpersbazaar.com

Artikuj të ngjashëm