Mund ta kuptoni nga rrobat e tij nëse një burrë është tradhtar!

By

Burrat që parapëlqejnë rrobat me logo të mëdha luksoze të qëndisura mbi to ka më shumë të ngjarë të jenë të pabesë, sipas një studimi të Universitetit të Miçiganit botuar në Buletinin e Personalitetit dhe Psikologjisë Sociale.

Meshkujt që zotërojnë bluza me emblema të markave më të mëdha ishin “vlerësuar më lartë në përpjekjen për çiftëzim, më të ulët në investimet prindërore”, thanë studiuesit dhe kanë një interes më të lartë për t’u përfshirë në afera të shkurtra seksuale.

Këta burra gjithashtu janë më pak të interesuar të kenë marrëdhënie romantike afatgjata dhe të përkushtuara, tregoi studimi. Ata gjithashtu tërhiqen më pak nga gratë që duan këto marrëdhënie afatgjata në krahasim me burrat që kanë këmisha me një logo më të vogël.

Artikuj të ngjashëm