Mozzik vazhdon trendin e “miliona klikimeve në pak ditë”

By

Mozzik është një nga reperët më të dëgjuar të momentin dhe jo vetëm nga audienca shqiptare.

Bashkëpunimi i tij me Tayna në projektin e titulluar “Lakmitare” arriti të grumbullojë mbi 1 milionë klikime vetëm pas 9 orësh që u publikua.

Edhe projekti i tij që u publikua së fundmi “Auf Wiedersehen”, mblodhi mbi 6 milionë klikime brenda vetëm 5 ditëve.

Kënga si e tillë ishte i pari projekt të cilin reperi e publikoi tërësisht në gjuhën gjermane, përveq një strofe në gjuhën shqipe.

 

Artikuj të ngjashëm