Mosha nuk ka fare rëndësi kur bëhet fjalë për filmat e animuar, ja cilët janë filmat më të shikuar

By

Filmat e animuar kanë një fuqi të na bëjnë të ndihemi mirë. Qoftë duke i ndjekur i vetëm apo me fëmijët tuaj, ata na fusin në një qetësi mendore duke u kënaqur me skenat tejet të lezetshme.

Toy Story 2

Filmi i dytë gjen Buzz Lightyear dhe bandën duke u përpjekur të shpëtojnë Wood-in e tyre nga kthetrat e një tregtari lodrash të pamëshirshëm.

Shrek

Në vitin 2001, një ogre i urryer me një theks skocez, bëri debutimin e tij në ekran të madh. Fëmijët kudo ishin të kënaqur po ashtu edhe të rriturit.

Monsters, Inc.

Është histori e dy krijesave që ndihmojnë në furnizimin me energji elektrike qytetin e tyre Monstropolis me britmat e fëmijëve që i trembin. Ajo përmban zërat e John Goodman, Billy Crystal dhe Steve Buscemi, dhe është filmi i rrallë i fëmijëve që prindërit mund të shijonin në të vërtetë së bashku me fëmijët e tyre.

Frozen

Nëse jeni prind i një vajze nën moshën 10 vjeç apo më shumë, atëherë nuk keni nevojë për t’ju shpjeguar ngjarjen e këtij filmi për ju. Fantazia muzikore, e cila arriti në 400 milion dollarë (406 milion dollarë sot), dhe vajza juaj – ose ndoshta edhe djali juaj – ka qenë ndoshta më shumë se e lumtur të flasin tërë ditën për këtë film, dhe të kërkojnë të dëgjojnë këngën e filmit.

 

Artikuj të ngjashëm