Morena Tarakut i ngelet hatri me revistën shqiptare, u komenton direkt me gjuhë revolte

By

Një fotografi e saja e realizuar tek dentisti, u bë mollë sherri në mes Morena Tarakut dhe revistës shqiptare Story.al.

Titulli i lajmit s’i ka pëlqyer aspak Morena Tarakut dhe ajo ka vendosur të reagojë. “Thyhet miti i vajzës kukull”, thuhet në këtë artikull, ku ajo komentohet për pamjen pa grim.

Por Morena ka qenë e shpejtë në reagim, duke kritikuar gazetarët që shkruajnë për të, për mos profesionalizëm.

“Pse a mos shkruani ndonjëherë çfarë suksese u kemi sjellur si popull? Gazetaria ime thotë ndryshe, sjellë titull, fillim mes dhe përfundim”, – ka shkruar në mes të tjerash ajo. E deklaratën e Morenës e shihni në imazhin më poshtë:

Artikuj të ngjashëm