Morena e bën edhe këtë, vendos emrin e saj në…

By

Bën një jetë të pasur dhe ekstravagante.

Jeton në Kosovë, por Morena Taraku ka një stil jete që nuk përputhet me standardin jetësor të këtij vendi.

Me sa duket është aq e pasur sa edhe atletet i ka të personalizuara.

Dhe nuk bëhet fjalë për ndonjë palë atletesh do si do, por për ato të markës së njohur botërore Nike, e të modelit Air Max.

Të gjelbra fosforike, Morena Taraku i ka një palë të tilla nën emrin e saj.

Në një fotografi që ajo ka publikuar në profilin e saj në Instagram, ajo që bie në sy janë atletet që mbanë veshur në palestër, e të cilat në pjesën e prapme kanë të gdhendur këtë emër.

Morena Taraku po që bën një jetë të mbuluar me gjëra të shtrenjta e luks të shfrenuar, e këto të mira materiale që ajo posedon, i shfaqë me krenari në rrjetet sociale. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm