Misteriozja Elvanë! Kujt ia uroi ditëlindjen në mënyrë kaq të veçantë këngëtarja?

By

Prej kohësh po përflitet të jetë në një lidhje dashurie dhe madje unaza me diamant që mori si dhuratë në koncertin në Prishtinë, ngriti spekulimet se ajo është fejuar!

Këngëtarja Elvana Gjata, megjithatë i qëndroj stoike vendimit për të mbajtur gjithçka sekret mga publiku sa i përket personales së saj, që ghithmonë e mbanë për vete.

Por një postim i Gjatës në instagram na la goxha kuriozë.

Bëhet fjalë për një urim ditëlindjeje i bërë në një mënyrë shumë diskrete dhe tejet i kodifikuar.

“Luanët janë lindur me 10-të gusht”, shkruan ajo, dhe duket dikur një urim ditëlindjeje i bërë pa dashur të shpalosë shumë detaje.

Misteriozja Elvanë, na la të mendojmë se po e uron të dashurin. Epo në qoftë ashtu, urime edhe nga ne.

Artikuj të ngjashëm