Mirami – Albanit: Zëri yt, muzika jote dhe tekstet e tua janë ilaç për shpirtin tim

By

Alban Skenderaj publikoi mbrëmë një këngë të re pa paralajmërim.

Projekti quhet 26 Nëntor dhe është i shoqëruar me një videoklip interesant dhe me titra.

Sot, bashkëshortja e tij me të cilën ka edhe fëmijë, Miriam Cani, ripostoi sërish këngën e tij dhe shkroi disa fjalë për burrin.

“Zëri yt, muzika jote dhe tekstet e tua janë ilaç për shpirtin tim”, ka shkruar këngëtarja nën videon e postuar në Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bqr1qUEBh71/

Artikuj të ngjashëm