Miqësitë e prishura në estradë: Kush me kë nuk flet dhe pse?

By

Meqë është vera dhe Prive në Klan Kosova ka shkuar në pak pushim sezonal, ME PLOT MERITË, nuk do t’iu lëmë pa material të reja çdo të shtune në ora 19:00-të gjithsesi!

Stafi i Prive është kujdesur që edhe në ditët e verës argëtimin të gjeni me ne duke parë material përmbledhëse të ndodhive të ndryshme në estradë gjatë këtij viti.

Pasi javën e kaluar pamë bebet më të përfolura të showbizit shqiptar (KRONIKËN MUND TA GJENI MË POSHTË), këtë javë u sjellim një tjetër material.

LAJMI VAZHDON:

Prive këtë javë vjen me një përmbledhje të problemeve në mes personazheve të estradës. Në kronikën e mëposhtme mund të mësoni se kush me kë nuk flet dhe sigurisht, arsyet e konflikteve të artistëve shqiptarë:

Artikuj të ngjashëm