Miq dhe rival: Prezantuesit e njohur komplimentojnë njëri tjetrin në Instagram (FOTO)

By

Dyshja e njohur e ekraneve tona, Ledion Liço dhe Alketa Vejsiu, duket se profesionin e tyre nuk po e përziejnë aspak me jetën private.

Rivaliteti të cilin ata e kanë në ekranet ku punojnë nuk po ndikon as dhe një pikë në raportet mes tyre.

Këtë e vërtetojnë më së miri komplimentet e njëri tjetrit së fundmi në profilet repskektive në Instagram të cilat nuk shpëtuan pa u vërejtur nga disa mediume.

E para që bëri një gjë të tillë ishte Alketa e cila setin e fundit fotografik të Liços e vlerësoi mjaft shumë duke shkruar përbri njërës prej fotografive si në vazhdim “Film komplet ky seti”.

Në të njejtin kusur i’a ktheu edhe prezantuesi i Top Channel, Alkteës, duke qauajtur atë “Yll” në njërën prej fotografive të saj të fundit në Instagram. /Prive.al/

ledioni alketaa

 

 

Artikuj të ngjashëm