Miley Cyrus nis romancë të re: Flet motra e të dashurit të saj të ri

By

Nëse keni menduar se marrëdhënia e Miley Cyrus dhe Cody Simpson ishte e gjitha për tu dukur bukur në Instagram, atëherë gaboheni, sepse sipas motrave të Cody Alli Simpson, këto të dy – pavarësisht se janë çifti më i papritur i këtij muaji – kanë ndjenja të vërteta për njëri tjetrin
Image result for miley cyrus and cody

Në një intervistë për Daily Mail, Alli foli për romancën e re të vëllait të saj, duke thënë: “Sinqerisht nuk e di historinë e plotë … Kam dëgjuar për ta vetëm kohët e fundit dhe duket se ata janë shumë të lumtur dhe shumë të dashuruar. ”

Image result for miley cyrus and cody

Ajo vazhdoi të ndajë, “është lidhje shumë e re, por ata kanë histori dhe ata po postojnë shumë për njëri-tjetrin … Miley po poston shumë dhe po kështu është edhe Cody kështu që duket serioz.”

Dhe sa i përket asaj nëse familja e saj është e lumtur për zonjën e re të Cody, ajo thotë, “Ne jemi të lumtur nëse Cody është i lumtur, kjo është gjithçka që ka rëndësi për ne”.

Image result for miley cyrus and cody

Por nga ana e Miley gjërat ndryshojnë, një burim së fundmi ndau, “Mileypo argëtohet dhe kjo është e gjitha. Ajo nuk po kërkon asgjë serioze. Ajo e ka njohur Cody për një kohë të gjatë dhe është shumë e rehatshme me të. Ajo është thjesht po e merr hap pas hapi”.

Burimi: Cosmopolitan.com

Artikuj të ngjashëm