Meshkuj të famshëm që dëshmuan se grimi është për të gjithë (FOTO)

By

“Makijazhi është një produkt i përshtatshëm për të gjithë”, thotë influencuesi Patrick Starrr.

Ndërsa për një kohë të gjatë, grimi shihej si diçka vetëm për vajzat, bota po ndryshon shpejt melodinë e saj.

Grimi tani përdoret nga të gjitha gjinitë si një formë e vetë-shprehjes dhe artit – dhe kjo është pikërisht ajo që po bëjnë këta meshkuj të famshëm.

Bright Side shkruan se besojnë në diversitetin dhe lirinë për të shprehur veten pa marrë parasysh se çfarë mendojnë të tjerët, dhe për këtë arsye mblodhën 14 burra të famshëm që shfaqën pamje përrallore të grimit.

Boy George

Billy Porter

Adam Lambert

Cody Fern

Ansel Elgort

Ezra Miller

Billie Joe Armstrong

Marc Jacobs

Darren Criss

Troye Sivan

Johnny Depp

Bretman Rock

Jared Leto

Conan Gray

Artikuj të ngjashëm