Mesazhi që sapo dha Emina Çunmulaj, është ai që çdo nënë duhet ta lexojë

By

Modelja Emina Çunmulaj, është ndër të paktat figura publike që ndanë me ndjekësit e saj komplet jetën që bën, përfshirë të qenit nënë dhe momentet kur gatuan për vajzat e sa.

Si nënë e dy vajzave, tani ajo është shmangur edhe nga pasarelat për t’iu dedikuar tërësisht familjes së saj të re.

Meqenëse është tejet aktive në rrjetet sociale, Eminën mund ta shohim shpesh të pakuruar dhe pa gjumë në përkujdesje të të bijave të saj, e ndonëse është tejet e pasur ajo preferon që vajzat t’i ushqejë vet.

Në Instagram ajo ka dhënë një mesazh të gjitha nënat e reja, duke i porositur ato që të mos jenë gjithmonë të shqetësuara nëse po e bëjnë mirë punën e nënës apo jo, dhe se duhet të bëjnë atë që dinë më së miri të bëjnë.

Ajo madje tregon se ndanë kohë veçmas për të dyja vajzat e saj, për t’ua dhënë dashurinë që ato kanë nevojë.

“Pa presion nëna, le ta bëjmë atë që mundemi ashtu siç dimë, dhe le të vazhdojmë të mësojmë”, ka shkruar Emina në Profilin e saj në Instagram. /Prive.al

 

View this post on Instagram

Dinner with my girls 💗 I’m not a perfect mother , I’ve come to realize that everyday has its challenges and some days are more then others … I breastfed Mia for 4 months and when I stoped I realized that that was my strongest connection to her , because I wasn’t giving her the attention I gave Ella when she was this age ( to busy with the toddler )… so now I’ve been trying to include Ella in things I do with Mia and Mia in things I do with Ella … it’s not easy , Ella is an extremely demanding toddler but I let her know every so often “ Mami gives you a lot of special time ( it’s alone time for us) so Mia deserves special time too “ I’m lucky Ella gets it ( not always but for most part ) because she comes back and says “ now it’s Mia’s turn for special time , then it’s my turn” Last night was the first night we did diner all together ( Missing Daddy 💗) and it went just about great till ella took her bowl of rice and mixed it with everything else in front of her lol😂 but heyyyy she ended up eating it so who cares , as long as they eat it I will try to make this a pattern and follow thru every night No pressure Mamas , we do what we can , as we know , and we just keep learning 😘❤️

A post shared by eminacunmulaj (@eminacunmulaj) on

 

Artikuj të ngjashëm