Merreni një shall dhe Liberta u mëson disa mënyra se si ta vishni!

By

Nëse mendoni se një shall nuk është një aksesor i nevojshëm në veshjen tuaj, Liberta do ua dëshmoj të kundërtën.

Në llogarinë e saj në TikTok ajo ndau një video se si ta lidhni shallin në qafë ose si aksesor në bluzën tuaj.

@liberta.spahiuHow to tie a scarf in different ways… ##fashionhacks ##fyp ##tiktokkosova ##soundon ##lovingthis♬ original sound – liberta.spahiu

Në një video tjetër po të njëjtin shall ajo e transformon në një bluzë tejet të lezetshme verore.

@liberta.spahiuHow to wear scarf as a top 😻 ##fashionhacks ##lescarf ##ad ##tiktokkosova ##quarantinelife♬ original sound – liberta.spahiu

Artikuj të ngjashëm