Merr fund martesa e çiftit të njohur

By

Brody Jenner dhe Kaitlynn Carter nuk janë më bashkë.

35 vjeçari dhe 30 vjeçarja janë ndarë, pas ceremonisë martesore një vit më parë, raporton TMZ.

Sipas burimeve, Kaitlynn është shpërngulur nga shtëpia të cilën dikur e ndanin bashkë. Ai raportohet se nuk donte një fëmijë apo martesë ligjore, të cilën ajo e dëshironte dhe prandaj u ndanë.

Të dy me sa duket nuk ishin të martuar zyrtarisht pas damës së tyre në Indonezi në qershor të vitit të kaluar.

Artikuj të ngjashëm