Mënyrat për ta rikthyer një miqësi të humbur

By

Humbja e një miku me të cilin keni kaluar një kohë të gjatë dhe të paharrueshme, mund të jetë një gjë e vështirë.

Kjo mund të bëjë që ju të ndjeheni të dëshpëruar dhe të izoluar, shkruan boldsky.com.

Arsyet për miqësinë tuaj të prishur mund të jenë të shumta; sidoqoftë, ekzistojnë disa mënyra përmes të cilave ju mund t’i normalizoni raportet tuaja dhe të pajtoheni me mikun.

Gjeni shkakun për prishjen e miqësisë

Lërë egon të fluturojë nga dritarja

Bëhuni ai që i pari e shtrinë dorën e pajtimit

Dëgjoni atë që thotë shoku juaj

Falni ose kërkoni falje

Respektoni vendimin e shokut tuaj

Bëni plane për të kaluar kohë së bashku

Artikuj të ngjashëm