Mendohet mirë dhe e thotë: A ka tradhtuar në lidhje Yll Limani?

By

I ftuar në emisionin Nd’rrimi i Natës në Klan Kosova, në lojën me Alaudin Hamitin “PO ose JO”, ai është menduar gjatë para se ta thotë një përgjigje.

Këngëtari Yll Limani, ka qëndruar për pak kohë në heshtje pas pyetjes se a ka tradhtuar në një lidhje!

Ai përfundimisht përgjigjet me një “JO”, ndërsa i mori kohë të mendonte nëse ajo që ka ndodhur në të kaluarën ishte tradhti apo jo.

Pasi e përfundoi kalkulimin, ai tha se çkado që kishte bërë, sipas tij nuk llogaritet të ketë qenë tradhti!

Artikuj të ngjashëm