Meghan Markle në një intervistë të rrallë thotë se nuk dëshiron që njerëzit ta duan atë

By

Meghan Markle nuk po kërkon shumë.

 

Ajo mund të jetë e martuar me Princin Harry, duke e bërë kështu atë një anëtar të familjes Mbretërore Britanike, por ajo është shumë e thjeshtë.

Image result for meghan markle and prince harry

Sipas shumë reporterëve britanik,  nëna e re as që dëshiron që njerëzit t’i referohen asaj me titullin e saj zyrtar, Dukeshën e Sussex.

 

Për më tepër, një gazetare ka përshkruar një bisedë në të cilën Dukesha i tha asaj se ajo nuk “dëshiron që njerëzit ta duan atë”. Në vend të kësaj, Meghan dëshiron të dëgjohet, veçanërisht kur flet për çështje që kanë rëndësi për të, si shëndeti mendor.

Image result for meghan markle and prince harry

Kjo ishte e qartë kur Dukesha mbajti një fjalim në një Bakery jo-fitimprurëse të quajtur Luminary Bakery, në të cilën ajo tha:

 

“Ne futemi në këtë zakon të dëshirojmë gjëra të bëra menjëherë në ditët e sotme. Ekziston një kulturë e kënaqësisë së shpejtë, e rregullimit të menjëhershëm. Por ne nuk janë objekte mekanike që duhet të fiksohen. Ju jeni një krijesë e plagosur që duhet të shërohet, dhe kjo kërkon kohë.”

 

 

Kjo nuk duhet të na befasojë duke marrë parasysh ndikimin që ajo ka pasur në Prince Harry. Që kur filluan lidhjet, princi i dikurshëm i mbyllur ka filluar gjithnjë e më shumë të flasë për shëndetin e tij mendor dhe ndikimin që nëna e tij, Princesha Diana e ndjerë, pati mbi të.

Burimi: Eonline.com

Artikuj të ngjashëm