Meda pritet të bëhet përsëri baba! Ja cila është dëshira e tij për gjininë e fëmiut

By

Këngëtari Meda i cili momentalisht është baba i tre fëmijëve në pranverën e vitit të ardhshëm pritet të bëhet përsëri baba.

Aldioni, Lorisi dhe Rejhana janë emrat e tre fëmijëve të këngëtarit por ai ka filluar edhe planifikimet për fëmijën e katërt pavarësisht se gjinia e tij nuk dihet ende.

Teksa u pyet se kujt dëshiron ti ngjajnë fëmijët e tij dhe me çfarë aktivitete po mirren ata Meda tregoi se ata aktualisht po merren me futboll ku edhe janë duke u trajnuar në njëin nga klubet në qytetin të cilin ai jeton si dhe do dëshironte që ti ngjasojnë vëllezërve Xhaka.

Se çfarë gjinie do të dëshironte të ishte fëmiu që do të vijë në jetë dhe se ku do të jetë ai për festat e fundvitit ?

Këto dhe shumë përgjigje të tjera mund ti kuptoni në materialin e përgaditur nga gazetarja Maki Bajrami. /Prive.al/

 

Artikuj të ngjashëm