Meda me Obamën?! (FOTO)

By

Pak kohë më parë, këngëtari i mirënjohur Mehdin Përgjeqaj u zhvendos për disa ditë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës bashkë me Luljetën dhe fëmijët.

Krahas shijimit të atraksioneve turistike, duket se familja nuk ka mbetur pa vizituar edhe muzeun e dyllit Madame Tussands ku edhe kanë shkrepur imazhe me kopjet e figurave publike.

Në një prej fotografive më të mira, këngëtari shihet teksa pozon me fëmijët dhe bashkëshorten në kopjen e zyrës ovale pranë Presidentit në largim, Barack Obaman dhe zonjën e parë, Michelle.

Një kujtim që do mbahet mend, pa dyshim! /Prive.al/

Pak kohë më parë, këngëtari i mirënjohur Mehdin Përgjeqaj u zhvendos për disa ditë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës bashkë me Luljetën dhe fëmijët.

Krahas shijimit të atraksioneve turistike, duket se familja nuk ka mbetur pa vizituar edhe muzeun e dyllit Madame Tussands ku edhe kanë shkrepur imazhe me kopjet e figurave publike.

Në një prej fotografive më të mira, këngëtari shihet teksa pozon me fëmijët dhe bashkëshorten në kopjen e zyrës ovale pranë Presidentit në largim, Barack Obaman dhe zonjën e parë, Michelle.

Një kujtim që do mbahet mend, pa dyshim! /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm