Më së shumti nga të gjithë, Face App e plaku Butën!

By

Pasi të famshmit shqiptarë muaj më parë u fiksuan me Sfidën e 10-të vjecarit, duke treguar të gjithë me rend se si dukeshin para një dekade e po ashtu se si dukeshin kur ishin të vegjël, tani ata kanë kapur një tjetër trend.

Është aplikacioni i sofistikuar Face App që mund të shkarkohet në iOS e Android, që po bën namin këto ditë e të gjithë e provuan se si do të dukeshin po të plakeshin pak!

Lajmi vazhdon nën këtë link, ndërsa ju brenda artikullit të vendosur më poshtë mund të shihni se kush e plaku veten me aplikacionin e famshëm:

Tashmë e dimë! Kështu do duken të famshmit shqiptarë kur të plaken

E ndër ta edhe reperi i famshëm ferizajas Buta!

Por Butën Face App e ka plakur aq shumë, sa reperi mezi njihet. Fotografinë e transformimit të tij, Buta e ka publikuar në profilin e vet në Instagram dhe atë mund ta shihni më poshtë:

 

Artikuj të ngjashëm