Më në fund, Kim zbulon se çfarë e çoi në të vërtetë divorcin e saj nga Kanye West

By

Në një intervistë të re me Vogue, Kim Kardashian zbuloi se si prioritizimi i lumturisë së saj çoi në kaq shumë ndryshime në jetën e saj, duke përfshirë ndarjen e saj në shkurt të vitit 2021 nga Kanye “Ye” West.

Prej një viti, fansat po vazhdojnë me dramën rreth divorcit të Kim Kardashian dhe Kanye West.

Dhe pavarësisht ndarjes së tyre publike, Kim ka mbetur mjaft ngushtë në lidhje me fundin e martesës së tyre. Por në një intervistë të re për kopertinën e marsit 2022 të Vogue, Kim ofroi një pasqyrë të rrallë të asaj që çoi në ndarje.

“Për kaq shumë kohë, unë bëra atë që i bënte njerëzit e tjerë të lumtur,” tha Kim, e cila u martua me Ye në 2014. “Dhe mendoj se në dy vitet e fundit vendosa, do ta bëj veten të lumtur. Dhe kjo ndjehet shumë mirë. Edhe nëse kjo krijoi ndryshime dhe shkaktoi divorcin tim, mendoj se është e rëndësishme të jesh e sinqertë me veten për atë që në të vërtetë të bën të lumtur. Unë kam zgjedhur veten time. Mendoj se është në rregull të zgjedh ty”.

Siç tha Kim, të 40-at e saj kanë të bëjnë me të qenurit vetvetja e saj më e mirë. “Unë do të ha mirë. Do të stërvitem. Do të argëtohem më shumë, do të kaloj më shumë kohë me fëmijët e mi dhe njerëzit që më bëjnë të lumtur”. “Do të heq telefonin. Unfollow nëse nuk dua të shoh diçka në Instagram”.

“Mund të jesh shumë e lënduar ose e zemëruar me ish-in tënd, por unë mendoj se përpara fëmijëve duhet të jetë gjithmonë “Babai yt është më i miri”, tha Kim.

“Divorci është mjaft i vështirë për fëmijët tanë dhe obsesioni i Kanye për të kontrolluar dhe manipuluar situatën tonë në mënyrë kaq negative dhe publikisht, vetëm se po shkakton dhimbje të mëtejshme për të gjithë”, u përgjigj ajo më 4 shkurt, duke shtuar më vonë, “Më trishton që Kanye vazhdon për ta bërë të pamundur në çdo hap”.

Artikuj të ngjashëm