MË NË FUND: Iniciativë nga qytetarët kundër ndotjes së ajrit! (FOTO)

By

Jemi dëshmitarë të asaj që kryeqyteti i Kosovës hyn në listën e vendeve me ajrin më të pa pastër në rajon e më gjerë.

E për këtë gjendje të keqe ‘fajtor’ janë shumë faktorë ndër ta edhe vet ne qytetarët që edhe pa dashje po ‘kontribojmë’ në këtë drejtim.

Sidoqoftë duket se lajmet e fundit nëpër rrjete sociale e nëpër televizione kanë zgjuar ndërgjegjen e gjithë qytetarëve të cilët së fundmi kanë marrë një iniciativë për këtë qëllim.

E nismës në fjalë i janë bashkuar edhe disa nga fytyrat tona publike të cilët përmes Instagramit kanë postuar nga një fotografi duke mbështetër atë.

Shpresojmë qe sado pak kjo nismë të ndikojë pozitivisht dhe të tejkalohet kjo krizë e cila shkaktar kryesor ka ‘Njeriun’. /Prive.al/

 

 

Artikuj të ngjashëm