Me këtë këngë Anita e pret Ramushin në shtëpi

By

Të dielat për familjen Haradinaj prej kohësh dihet që i dedikohet sportit.

Ish-kryeministri bashkë me fëmijët dhe bashkëshorten praktikojnë shumë ngjitjen maleve.

E kur Anita nuk është grup me pjesën tjetër të familjes, ajo pret në shtëpi.

Dhe gjejeni pak me cilën këngë?

Përmes rrjeteve sociale Anita e ka ndarë këngën “Kur më vjen burri nga stani” duke etiketuar zotëri Haradinajn.

Ndonëse Anita duket të mos jetë veshur me fustan siç thotë teksti i këngës, ajo mbetet ende aktuale dhe relevante me situatën si një ndër këngët më të mira shqip. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm