Me kë po e kalon kohën Zajmina?

By

Bukuria e saj i ka mahnitur të gjithë. Një ndryshim në stilin e saj apo ndonjë lëvizje e saj bën që të gjithë ta përfolin.

Ajo për një kohë u tërhoq apo pauzoi nga muzika për shkak të obligimeve profesionale, mirëpo përsëri tërhoqi vëmendjen pasi me ndryshimin e stileve të ndryshme tërhiqte gjithmonë vëmendjen e shtypit rozë.

Se me kë po shoqërohet ajo dhe me kë ka vendosur ta kalojë një ditë në diell të gjithë do të befasohen, pasi Zajmina ka vendosur që të relaksohet nën shoqërinë e qenit të saj Joju. / prive.al

Screen Shot 2016-03-22 at 1.08.41 PM

Artikuj të ngjashëm