Me kë po dëshirojnë ta ndajnë Kallashin?! (VIDEO)

By

Kallashi dhe këngëtarja tjetër Xhesika Ndoja kohë më parë sollën bashkpunimin e tyre të përbashkët të titulluar ‘Shoqe b*tch’, një dyshe e cila zgjoi shumë kohmente tek publiku i gjerë.

E qysh prej asaj kohe ato kishin një relacion shumë të afërt mes vete e ishin pothuajse të pa ndara.

Javë më parë u përfol për një krisje në raportet mes tyre, dhe se shoqëria e tyre nuk vazhdon më si më parë.

E se a janë të vërteta akuzat se mes tyre ka një prishje raportesh dhe kush po dëshiron t’i ndajë ‘Shoqet’ mund ta kuptoni në rubrikën ‘E vërtëtë e pa vërtëtë’  në videon e mëposhtme. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm