Me deklaratën e fundit të saj, Angelina Jolie tronditi padyshim gjithë rrjetin

By

Në pjesën e fundit të podcastit OK Diario ‘ Levantate OK’, ekuipazhi diskutoi kur Angelina Jolie pranoi se dikur punësoi një vrasës me pagesë për ta vrarë.

Aktorja e famshme e Hollywood ka vuajtur nga probleme të shëndetit mendor gjatë gjithë jetës së saj dhe në disa raste ajo ka menduar edhe vetëvrasjen. Megjithatë, ajo thotë se një herë u përpoq të punësonte dikë që ta vriste në mënyrë që të shmangte që të afërmit e saj të ndiheshin sikur mund të kishin bërë diçka për ta ndaluar atë.

Kështu, aktorja e “Eternals” punësoi një vrasës me pagesë, detyra e të cilit ishte ta vriste atë: “Ai ishte një person mjaft i mirë dhe më pyeti nëse mund ta mendoja dhe ta telefonoja përsëri pas dy muajsh. Diçka ndryshoi në jetën time dhe kuptova se “unë do ta nxjerr jashtë.

“Me vetëvrasjen vjen e gjithë faji i njerëzve përreth jush që mendojnë se mund të kishin bërë diçka. Megjithatë, kur dikush po vritet, askush nuk merr një lloj përgjegjësie fajtore”.

Artikuj të ngjashëm