ME ÇKA PO MIRREN KASTI I ‘FAMILJA MODERNE’?! (VIDEO)

By

Vite më parë, e diela mbante të gjithë para ekranit për ta shikur serialin ‘Familja Moderne’ por ka kohë që ky prodhim ka përfunduar.

E personazhet që u dashuruam me ta filluan punë në projete të reja por disa të tjerë edhe u larguan nga ekrani.

Prive ka realizuar një material me Xhejlane Godancin, Armond Morinën dhe Vlora Merovcin të cilët ka kohë që nuk janë parë në television.

Çfarë kanë bërë gjatë kësaj pauze dhe a do rikthehen e kuptoni në linkun e mëposhtëm./Prive.al

Artikuj të ngjashëm