Me çka e zëvendësuan shtratin Ermali, Lumi e Ledri?!

By

Treshja e hiteve ‘Tavolina’ dhe ‘Shko’ janë bërë të pandashëm. Pavarësisht që kanë krijuar këngë të reja që të tre janë pakoja e përkryer për koncerte e për këtë arsye mbrëmjet e përbashkëta janë të shumta.

Angazhimet që kanë shpeshherë nuk munden as në hotel të pushojnë.

Në një fotografi të publikuar në rrjete sociale shihen reperët dhe Ermali duke fjetur në makinë.

Artistët kanë lënë të hapur edhe punimin e një këngë të tretë por që konkretisht puna nuk ka filluar e nuk dihet kur do të jetë gati bashkëpunimi i ri i tyre.

PRIVE.al

Artikuj të ngjashëm