Më 7 dhe 8 Mars, Maison De Parfum ka një super-ofertë për ju

By

Si çdo festë, edhe kësaj radhe Maison De Parfum ka një super-ofertë për ju.

Më 7 dhe 9 Mars, dyqani më unik i parfumeve, ka vendosur që si dhuratë për këto dy data, për nënën, motrën, kunatën apo vajzën e hallës e dajës, të keni mundësi t’i merrni dy parfume por të paguani vetëm një.

“Blej 2 parfume, paguaje vetëm 1”, është përshkrimi i markave të përzgjedhura për këto dy ditë.

Nxitoni sepse 7 dhe 8 Marsi janë shumë afër.

Maison de Parfum në Royal Mall ju mirëpret me ofertën më speciale në ditët më speciale.

Më poshtë mund t’i shihni në cilat marka të parfumeve vlen kjo ofertë./Prive.al

https://www.instagram.com/p/BulWr-rnMkT/
https://www.instagram.com/p/BulXheFHHa4/
https://www.instagram.com/p/BulYGPjH7ak/

Artikuj të ngjashëm