Mario Dedivanovic parashikon se ky do të jetë trendi i bukurisë për vitin 2020

By

Pasi punoi për gati dy dekada si një artist profesionist i grimit, Mario Dedivanovic ka ndihmuar të përcaktojë disa nga tendencat më të mëdha të bukurisë – nga mollëzat e theksuara dhe konturuara deri në hijen e theksuar të kaltër të syve.

Image result for mario dedivanovic

Ndërsa ai pranon se ka ndihmuar të kontribuojë në mani me plot shkëlqim në të gjithë mediat sociale, pasi Dedivanoviç vjen në përvjetorin e tij 20-vjeçar në biznes, ai parashikon një ndryshim në komunitetin e bukurisë.

Image result for mario dedivanovic

“Ne kemi parë aq shumë grim dhe lëkurë të rëndë. Unë mendoj se ne do të fillojmë të shohim disa grim me të vërtetë natyral – lëkurë që merr frymë, çuka dhe gjëra të tilla në vitin 2020,” tha Dedivanoviç,për revistën PEOPLE.

Ai vazhdon: “Ne do të kemi gjithmonë artistikën dramatike, dhe unë e di se kam pasur një pjesë të vogël në të, por ajo doli pak jashtë kontrollit. Por kjo është në rregull. Tani shoh më shumë bukuri natyrale dhe foto më pak të edituara. ”

 

Artikuj të ngjashëm