“Mama’s Trip” përfundon misionin: Big Mama me format të ri!

By

E nisi me “1 kafe me Mamën”, e më pastaj erdhi me “Mama’s Trip” duke udhëtuar në pothuajse çdo qytet shqiptar, e vende tejet interesante.

Por edhe këtij formati i erdhi fundi. Pas një pauze disa mujore nga ekrani si prezantuese, Big Mama do të rikthehet por me një emision të ri.

Episodi i parë tashmë regjistruar dhe do të mbaj emrin “Ziej e Përziej”, i cili nis nga kjo e shtunë.

Tashmë është zbuluar studio e po ashtu edhe mysafirët e parë./Prive.al

Artikuj të ngjashëm