Mallkimi i Ermalit dhe Bleros ndaj vrasësit të Almir Aliut!

By

Sot padyshim që lajmi për vrasjen e djaloshit 4 vjecar, Almir Aliu, nga maqedonasi, përballë spitalit të Kumanovës ka goditur mbarë opinionin shqiptar.

E padyshim që tashmë Kumanova, është bërë një bastion i ngjarjeve të tipit të tillë, ku shqiptarët, populli vendas i këtij qyteti, vazhdimisht cënohen nga popullisa maqedonase dhe jo vetëm, ku nuk kanë qenë të rralla rastet të cilat kanë përfunduar edhe me vrasje.

Kësaj here ishte po Altmiri, shqiptari nga Kumanova, ai i cili u bë pre e mentalietit shovenist dhe padyshim pre e personave me aftësi jo të rregullta mendore.

Nuk kanë qenë të pakta edhe revolatat e njerëzve ndaj këtij rasti, ku në mesin e tyre ishin edhe këngëtarët Ermal Fejzullahu e Blero Muharremi, ku ata në rrjetet e tyre sociale shprehin tërë mërin e tyre kundrejt përgjegjësve që edhe e shkaktuan këtë ngjarje./Prive.al/

ermali

blero

Artikuj të ngjashëm