Macja e Taylor Swift ka një pasuri prej qindra miliona dollarësh!

By

Macja e këngëtares Taylor Swift ka mundësinë që të bëhet një yll i certifikuar brenda natës. Falë Swift e cila ka në pronësi llogarinë në Instagram për macen e saj, Olivia Benson është bërë shumë e pasur.

Mariska Hargitay Met Taylor Swift's Cat Olivia Benson | Time.com

Olivia ka fituar kaq shumë para në internet, ajo u bë më e pasur se disa nga motrat Kardashian.

Sipas të gjitha raporteve, macja e Swift, Olivia, ka një vlerë neto prej 97 milionë dollarësh.

Falë Swift duke vënë Olivia-n në videot muzikore dhe në reklama, ekspozimi ka qenë i jashtëzakonshëm. Ndihmuar këtë së bashku është pamja unike e Olivia … plus macja tjetër e Swift, Meredith Grey.

Po, Swift i emëroi macet e saj pas dy prej personazheve më të njohura të grave në TV. Plus, me këto që janë macet skoceze, pamja e tyre i bën të veçanta për kamerën.

Artikuj të ngjashëm