Lyrical Son nuk ndjen mall për jetën si beqar!

By

Lyrical Son pas shumë vitesh përballet sërish me pyetjet pikante të intervistës më të shkurtër të Prive.

Pa komplekse dhe i hapuar para mikrofonit të emisionit Privé, Festimi ka treguar shumë gjëra interesante.

Ndër to ishte se nuk e ka marrë malli për jetën si beqare, pasiqë shtëpinë e tij nuk e sheh si “ujk” madje ai është shumë i lumtur me Gresën e prandaj më shumë ka dëshirë të jetë pranë saj sesa “dostave”.

Në anën tjetër ka treguar se në fillimet e lidhjes, bashkëshortja e tij ka qenë xheloze kur bashkëpunonte me këngëtare femra./Prive.al

Artikuj të ngjashëm