Lutfi Haziri kumbara i dhjetëra fëmijëve, politikani planifikon një ndejë të madhe me gjithë ata

By

Për herë të parë protagonist i një rubrike në Prive, politikanin Lutfi Haziri e kemi parë në një dimension krejt tjetër.

I ftuar në Prive me bashkëshorten e tij Myrvete Bajramin, Kyretari i Komunës së Gjilanit bashkë me të shoqen, kanë rrëfyer 10-të gjëra që s’i kemi ditur rreth tij e familjes.

E ndër të tjerash, paska një detaj tejet interesant që s’na e paska zënë veshi për Hazirin!

Ai është kumbara i dhjetëra fëmijëve që janë lindur në Gjilan, dhe së shpejti po planifikon t’i mbledhë të gjithë në një vend për t’i njoftuar.

“Gjatë verës do t’i mbledh të gjithë, për shkak se shumë prej tyre edhe jetojnë jashtë. Do t’i mbledh për ta zgjeruar edhe më shumë rrethin e të njihen me njëri tjetrin”.

Intervista e plotë në linkun më poshtë:

Artikuj të ngjashëm