Lumi B shndrrohet në ‘babadimër’ për djalin!  (Foto)

By

Reperi Lumi B përtej angazhimeve të shumta në sferën muzikore gjithmonë gjen kohë për familjen e sidomos për djalin e tij të vogël.

Mbrëmjen e të enjtes e kaluar në shoqërinë e familjes, përkatësisht gruas dhe djalit për të cilin edhe shndrruar në babadimër.

Ky maskim i Lumit bëri që trashëgimtari i tij të ndihet mjaft i gëzuar në muajin e festave.

lumi b

Artikuj të ngjashëm