Lum prindërit që kanë vajza!

By

Një vajzë do t’ua mbajë dorën për një kohë, por do t’ju mbajë në zemër përgjithmonë!

Lum ata prindër që kanë vajza pasi ato janë bekim i madh nga Zoti, shkruan starmommy.

Ato janë të dashura dhe mbushin shtëpinë tuaj me lumturi, të qeshura dhe ngrohtësi. Të kesh një vajzë është shumë mirë pasi ato janë si sistemi yt i mbështetjes dhe shoqja jote më e mirë.

Për t’i bërë njerëzit të dinë sa vajzat janë bekim, më poshtë i gjeni disa arsye:

Vajzat janë shoqja mbështetëse dhe e dashur për të cilën ëndërron çdo prind.

Buzëqeshja e tyre është gjëja më e mirë për prindërit

Ato janë sistemi më i mirë i mbështetjes së prindërve

Ato të heqin të gjitha tensionet

Ato shqetësohen për ju më shumë sesa vetja juaj

Vajzat i duan prindërit e tyre pa kushte

Ajo është shoqja jote gjatë gjithë jetës

Ajo do të kujdeset për ty kur të plakesh

Ajo është shumë e kujdesshme, ato martohen, por gjithmonë kanë një ndjenjë të kujdesit dhe përgjegjësisë për prindërit e tyre.

Bijat do të jenë gjithmonë ndihmësja juaj e vogël

Ajo do t’ju bëjë të shprehni ndjenjat tuaja

Ato do t’ju bëjnë të respektoni çdo grua në jetë

Bijat janë dhurata e zotit dhe një thesar!

Artikuj të ngjashëm