Lorik Cana del në TV dhe bashkëshortja tallet me të pak!

By

Bashkëshortja e ish kapitenit të Kombëtares Shqiptare, Lorik Canës, po e ndiqte atë mbrëmë nga televizori.

Image result for lorik cana dhe monika

Por Monika me bashkëshortin e saj të pashëm, vendosi të bëjë pak humor!

Derisa Cana kishte marrë një pozicion statik dhe po rrinte drejtë, ndërsa Monika i ka vendosur atij ca filtera karnavalesh.

Megjithatë, Cana sërish po duket simpatik!

Artikuj të ngjashëm