Loredana merret përsëri në pyetje nga policia

By

Hetimi për zhvatje të parave është ende në vazhdim dhe ditën e enjte reperja  është marrë në pyetje përsëri nga policia e Luzernit, siç raportohet nga disa media. Sipas “Blick”, nuk do të duhej të ishte seanca e parë në lidhje me akuzat e zhvatjes.

“20 Minuten” pretendon të ketë mësuar se Loredana u përgjigj me “asnjë informacion” në shumicën e intervistave, duke iu referuar palës së dyshuar të dëmtuar që ishte e pranishme në pyetje. Raporti hetimor, “Blick” dhe “20 Minuten”, që të dy raportojnë një shumë të krimit prej 350,000 franga zvicerane, tani do t’i përcillen prokurorit publik, i cili do të vendosë nëse do të ngrejë akuza.

Sipas “20 Minuten”, kasaforta e bllokuar e bankës do të hapet sot nga zyra e prokurorit publik në Luzern. Meqenëse Loredana nuk ka shtetësi zvicerane sipas “Blick”, ajo përballet me dëbim nëse dënohet.

 

Artikuj të ngjashëm