Lojë: Përmes gojës, Liberta dhe Alaudini duhet të gjejnë të famshmit shqiptarë (VIDEO)

By

Vlogu i radhës nga Liberta Spahiu është publikuar dhe quhet “Covid Summer 2020”.

Kësaj radhe, Liberta nuk është vetëm pasi atë e ka shoqëruar moderatori i njohur shqiptar, Alaudin Hamiti.

Brenda videos së mëposhtme keni mundësi të kuptoni se si i kanë kaluar pushimet në Mal të Zi dhe shumë gjëra të tjera interesante.

Ajo që s’duhet ta humbisni është loja me gojë përmes së cilës Liberta dhe Alaudini u detyruan t’i gjejnë të famshmit shqiptarë.

Cili humbi dhe çfarë ka qenë detyra për të bërë pas humbjes, e kuptoni në videon më poshtë./Prive.al

Artikuj të ngjashëm