Lista e aktorëve më të paguar për vitin 2019 sipas revistës Forbes

By

Në fillim të këtij viti, Avengers: Endgame theu të gjitha llojet e regjistrave në arkë. Transmetimi masiv i filmit funksionoi mirë për shumë nga yjet e tij.

Si rezultat, të dy Chris Hemsworth dhe Robert Downey Jr. Janë në Top 5 në listën edicionit 2019 të Forbes të aktorëve me pagë më të lartë në botë. Por ka ende një burrë me fuqi të mjaftueshme të yjeve për të mposhtur edhe Avengers:

The Rock! Dwayne Johnson zyrtarisht kryesoi listën për herë të parë që nga viti 2016. Kombinuar me faktin se ai u martua me të dashurën Lauren Hashian në Hawaii gjatë fundjavës, Rock-i pa dyshim që po kalon një javë të shkëlqyeshme.

Forbes ka analizuar periudhën nga 1 qershori 2018 — 1 qershor 2019 dhe ka llogaritur se Johnson ka bërë 89.4 milion dollarë gjatë asaj shtrirje.

Hemsworth (76.4 milion dollarë) dhe Downey (66 milion dollarë) zënë vendin e dytë dhe të tretë në listë, falë kryesisht fitimeve të Endgame. Pas tyre, pesë të parët janë rrumbullakosur nga ylli Bollywood, Akshay Kumar (65 milion dollarë) dhe Jackie Chan (58 milion dollarë), fitimet e aktrimit të të cilave shtohen nga linja e tij e kinemave. Megjithëse Bradley Cooper (57 milion dollarë) nuk ishte në gjendje të merrte në shtëpi një Oskar për A Star Is Born, ai bëri para të mjaftueshme në të për të zbritur në nr. 6 vend së bashku me superyllin e Netflix Adam Sandler (gjithashtu 57 milion dollarë). Pjesa tjetër e 10 kryesuesve përfshin yjet e tjerë të Endgame Chris Evans (43.5 milion dollarë) dhe Paul Rudd (41 milion dollarë), si dhe Will Smith (35 milion dollarë) i cili kohët e fundit pati filmin e tij me fitimin më të lartë bruto ndonjëherë me Aladdin.

Burimi: Enews.com

 

Artikuj të ngjashëm