Liridon Krasniqi në ballinën e revistës “Maskulin”

By

Futbollisti Kosovar Liridon Krasniqi përveç hapave të suksesshëm në fushën e gjelbërt ai është cilësuar edhe si një nga fytyrat dhe trupat më të pashëm të futbollit Majlazias.

Revista më me nam për gjininë mashkullore në Malajzi është “Maskulin” ku Liridoni do të jetë në kopertinën e kësaj reviste gjysëm i zhveshur për të përmbyllur numrin festiv të kësaj reviste.

Brenda saj do të gjeni edhe një intervistë ekskluzive kushtuar punës së tij në këtë shtet dhe gjithashtu jetës private të futbollerit.

Artikuj të ngjashëm