Linda dikur me mbipeshë, tash bombastike (FOTO)

By

Me një zë fantastik, por me kilogramë të tepërt, ajo dikur dukej krejt ndryshe.

Por vendimi për t’iu dedikuar trupit të saj, humbja drastike e peshës dhe krijimi i muskujve, kanë bërë që këngëtarja Linda Halimi të transformohet krejtësisht.

Ajo i është përkushtuar formësimit të trupit dhe nuk heziton asnjëherë t’i shfaqë arritjet e saj.

Në fotografitë e publikuara së fundmi në profilin e Instagramit, ajo duket si një kampione e vërtetë fitnesi.

Këngëtarja do ta përfaqësojë Shqipërinë në kontestin e Eurovision që do të mbahet në Ukrainë në maj të këtij viti, pasi fitoi garën në koncertin e Televizionit Shqiptar me këngën “Botë”.

Karrierën e saj, ajo po provon ta nisë edhe në Shtetet e Bashkuara duke marrë pjesë në garën “American Idol”, nga ku u skualifikua shpejtë edhe pse storia e saj me transformimin e trupit kishte bërë bujë. /Prive.al/

Ajo dikur dukej kështu 

Throwback of this little 19 year old girl, full of dreams and ambitions, full of potential, and all the great qualities that a teenager can possess! Somehow, none of that mattered in the outside world, I was fat shamed almost all my life! Starting from school days, to every event I was booked to sing at! I was a happy kid regardless of the comments, but then My health conditions got too serious… IT GOT HARD FOR ME TO WAKE UP IN THE MORNING AND EVEN ROLL OUT OF BED! My back was hurting, I was constantly chest congested, breathing got heavy.. I knew I needed to do something for my own life’s sake! I remember the days when I used to be mad at my parents because they put me on a diet (not thinking how worried about me they were) Then I decided to make a change.. I cried, Bled, and hurt more than I can explain, but I had to be in that gym by 6 in the morning and that was No fun.. until it became part of my day, everyday, and today I proudly help others with their weight loss journey, from Eating right to excercising right and avoiding injuries.. God knows how many times I hurt my knees trying to jump with weights on ??! I only took it really serious when my best friend, my life partner D, started training me.. it’s always better being supervised and having someone cheering for you as you become your best self yet..I thank God for my family, my supporters and everyone who I hope to inspire! I live to be an inspiration! And I hope that whatever it is in your life that you are struggling to make a change with, START TODAY! Remove all the negativity from your life no matter what it is or who it is! LET 2017 be your best year to come.. the change starts today ???????❤️?? #Power #Strength #Courage #love !!

A post shared by LINDITA HALIMI (@linditaworld) on

Artikuj të ngjashëm