Liberta këtë të Shtunë në Prive siç nuk e kemi parë më herët

By

Ndër vite, Libertën e kemi parë në fustane të ndryshme në Prive që në 99 përqind të rasteve e kanë pasur një dizejnator – Valdrin Sahitin.

Dyshja ndajnë një bashkëpunim tejet të frytshëm.

Por kjo e shtunë nuk do e sjellë prezantuesen dhe producenten si rëndom.

Liberta nuk do vijë në fustan por në këmishë e cila mban vulën e brendit  të Valdrin Sahitit dhe shumë shpejt do jetë në treg për të dy gjinitë.

Nga 1 deri në 10, si ju duket kombinimi?

Artikuj të ngjashëm