LGBT sfilon për BKR

By

Kreatorja Blerina Kllokoqi Rugova të mërkurën prezantoi koleksionin e saj më të ri ‘From Prishtina With Love’.

Shumë dashuri u dhurua përmes sfilatës së Blerinës në të cilën fokusi nuk ishte tek gratë me ndikim por jo vetëm.

Pjesëtarë të komunitetit LGBT veshën dizajnet e BKR dhe i prezantuan në pasarelë. Kjo iniciativë u përkrah nga të ftuarit të cilët vlerësuan lart punëns e Kllokoqi-Rugova.

Artikuj të ngjashëm