Leonora, një ‘Zanë e Malit’ në dokumentarin për Adem Jasharin (Video)

By

Këngëtarja Leonora Jakupi në intervistën për Prive është ndaluar për të treguar më tepër për dokumentarin që është lançuar para disa orëve ‘Urime Komandant’.

Në këtë projekt që është krijuar nga Fatmir Muja, rolet kryesore i janë besuar Mirush Kabashit dhe Leonora Jakupit.

Ajo është shprehur shumë e lumtur që është bërë pjesë e kësaj ideje për ta nderuar komandantin ku edhe luan rolin e Zanës së Malit.

Jakupi u shpreh se ky dokumentar është shumë emocional.

Artikuj të ngjashëm