Lëndohet Majki (FOTO)

By

Majki sot siç duket nuk e ka pasur ditën më të mirë të mundshme.

Kjo për faktin se gjatë kohës sa ishte duke luajtur basketboll ai është lënduar mjaft keq.

Majki ka dëmtuar gjurin dhe këtë ai e ka treguar në Snapchat duke thënë se ky lëndim është pasuar me dhimbje të mëdha.

Në imazhin e shpërndarë gjuri i këngëtarit shihet i lidhur.

Nuk dihet se për sa kohë do të ketë ai nevojë për pushim mirëpo shpresojmë se kjo periudhë nuk do jetë shumë e gjatë. Të shkuara Majk! /Prive.al/

1458327500558

Artikuj të ngjashëm